Nachtwacht en spelleiders gezocht

Wij zijn voor het Wild West Weekaatje nog op zoek zijn naar vrijwilligers. Voor op de vrijdagavond hebben wij nog 7 spelleiders nodig. In principe is dit voor de Rodeo, maar het kan zijn dat wij nog een aantal van u later voor de spooktocht vragen. De rodeo bestaat uit teambuilding spelletjes en start om 20.00 uur. U kunt na de opening even op het kampterrein of in de kantine wachten, waarna u de laatste instructies en benodigdheden krijgt. Om ongeveer 22.00 uur is de rodeo afgelopen. 

De spooktocht start om 22.45 uur en is ongeveer 0.15 uur afgelopen. We hebben de spooktocht in het Hornmeerpark uitgezet. We hebben een aantal mensen nodig die schrikmomenten creëren als er een team voorbij komt lopen.

In de week voorafgaand van het Weekaatje nodigen wij u een avond uit en krijgt u te horen welk spel u gaat begeleiden en wat er van u precies wordt verwacht. 

Daarnaast zoeken wij nog steeds 2 personen voor de nachtwacht op vrijdagavond. De nachtwacht houdt het terrein en de omgeving in de gaten wanneer de kinderen naar bed gaan. Dit zal vanaf een uur of 22.30 zijn. In principe vragen we u om 22.15 uur te verzamelen met uw medewachters, maar u bent welkom om na de opening te blijven en rond te kijken bij de spelletjes. Deze belangrijke taak zal tot 06:30 – 07:00 uur duren. 

In de week voorafgaand aan het Weekaatje nodigen wij ook u op een avond uit om de taken uit te leggen en een rondje te lopen om de belangrijkste plekken te laten zien.

Heeft u interesse om ons uit de brand te helpen, mail dan naar info@weekaatje.nl

Alvast dank voor uw reactie.

Groet,

De Weekaatjestaf