Inschrijvingen Safari Weekaatje gesloten

Het is nu niet meer mogelijk om uw kind in te schrijven voor het Safari Weekaatje.

Wij hebben de teamindelingen gemaakt (deze worden binnenkort gepubliceerd) en aanmelden is dan alleen nog mogelijk door een mail te sturen naar: info@weekaatje.nl Wij zullen dat kijken of het nog mogelijk is om uw kind te plaatsen.

Weekaatje 2022

We zijn ontzettend blij jullie te kunnen vertellen dat er dit jaar weer een volledig weekaatje georganiseerd wordt!

In eerste instantie leek het er op dat het weer een eendaags evenement zou worden, maar nadat de laatste richtlijnen bekend werden zijn we heel hard op zoek gegaan naar een tentenboer die voldoende tenten kan leveren.

Dit is uiteindelijk gelukt!

Dus….. van 3 t/m 6 juni hopen we veel van jullie te zien tijdens het

SAFARI WEEKAATJE 2022!

Het weekend wordt gehouden op het terrein van FC Aalsmeer en zal in het teken staan van gezellige spelletjes met elkaar, lekker eten en leuke activiteiten. Een team van enthousiaste kampstaffers is al druk bezig met de voorbereidingen en er komt ook al veel hulp van vrijwilligers. Fantastisch!

De inschrijving is inmiddels gestart, maar er is nog ruimte voor kinderen. Ook zijn we nog op zoek naar leiders en vrijwilligers om te helpen tijdens het weekend. We hebben veel extra handen nodig om er een geslaagd weekend van te maken! Denk hierbij aan leiders voor de teams, maar ook bijvoorbeeld nachtwacht en EHBO-ers.

Dus is je kind tussen 6 en 12 jaar, én zit het minimaal in groep 3 en maximaal in groep 8, schrijf je dan nu in!

Ook de leiders en vrijwilligers kunnen zich via de site aanmelden.

Dit leukste weekend van Aalsmeer wil je niet missen….

Inschrijven deelnemer Safari Weekaatje 2022

Eindelijk! Het is zover. Hieronder kunnen de kinderen worden ingeschreven voor het Safari Weekaatje van 3 tot en met 6 juni 2022. Gebruik per kind een apart formulier!

Het Weekaatje start op vrijdag 3 juni om 19.00 uur. De sluiting is 2e Pinksterdag maandag 6 juni 15.00 uur. De kinderen slapen ‘s nachts met hun eigen groep in tenten en zij worden begeleid door 2 of 3 leiders per groep. Overdag en ‘s avonds organiseren wij volop leuke spelen, zoals een gps speurtocht, een spooktocht, een 10-kamp, zwemmen, discoavond en nog een aantal leuke activiteiten. Tussendoor zorgt de keukenstaf dat iedereen wordt voorzien van eten en drinken. Deelname kost € 75,- voor dit hele weekend.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Als u deze niet heeft ontvangen, kijk dan ook even in de Spam / ongewenste mail. In deze bevestiging staan ook de betaalgegevens. De inschrijving is pas definitief als het deelnamegeld is voldaan!

Zonder hulp kunnen wij niet draaien, dus vult u a.u.b. ook één of meerdere onderdelen in om ons te helpen. U krijgt t.z.t. een mail waar we u bij hebben ingedeeld en alle nodige informatie.

Op facebook en Instagram plaatsen we regelmatig nieuws, dus houd deze site en Social Media in de gaten.

Wij hebben er weer héél veel zin in!

De kampstaf, Kees, Frank, Felix, Maurice, Daniëlle, Priscilla, Pam en José

(Inschrijvingen zijn gesloten).

Bij vragen kunt u mailen naar: info@weekaatje.nl of bellen met 06-40298352 (liefst na 17 uur).

Het wordt een ouderwets, gezellig Weekaatje!!

Alle hindernissen die er tot nu toe waren zijn uit de weg geruimd en het gaat ons lukken om weer een ouderwets Weekaatje te organiseren van vrijdag tot en met maandag. Het Pinksterweekend is van 3 tot en met 6 juni, dus blok deze in je agenda!

Aanstaande zaterdag 5 maart gaan de inschrijvingen voor de kinderen van start. Om 19 uur zetten we het formulier online.

Zeg je het ook tegen je vriendjes, vriendinnetjes, etc., zodat zij zich ook op tijd kunnen inschrijven?

Wij hebben er weer zin in!!

Groetjes, De Kampstaf (Kees, Frank, Felix, Maurice, Rick, Daniëlle, Pam en José)