Inschrijven deelnemer Safari Weekaatje 2022

Eindelijk! Het is zover. Hieronder kunnen de kinderen worden ingeschreven voor het Safari Weekaatje van 3 tot en met 6 juni 2022. Gebruik per kind een apart formulier!

Het Weekaatje start op vrijdag 3 juni om 19.00 uur. De sluiting is 2e Pinksterdag maandag 6 juni 15.00 uur. De kinderen slapen ‘s nachts met hun eigen groep in tenten en zij worden begeleid door 2 of 3 leiders per groep. Overdag en ‘s avonds organiseren wij volop leuke spelen, zoals een gps speurtocht, een spooktocht, een 10-kamp, zwemmen, discoavond en nog een aantal leuke activiteiten. Tussendoor zorgt de keukenstaf dat iedereen wordt voorzien van eten en drinken. Deelname kost € 75,- voor dit hele weekend.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail. Als u deze niet heeft ontvangen, kijk dan ook even in de Spam / ongewenste mail. In deze bevestiging staan ook de betaalgegevens. De inschrijving is pas definitief als het deelnamegeld is voldaan!

Zonder hulp kunnen wij niet draaien, dus vult u a.u.b. ook één of meerdere onderdelen in om ons te helpen. U krijgt t.z.t. een mail waar we u bij hebben ingedeeld en alle nodige informatie.

Op facebook en Instagram plaatsen we regelmatig nieuws, dus houd deze site en Social Media in de gaten.

Wij hebben er weer héél veel zin in!

De kampstaf, Kees, Frank, Felix, Maurice, Daniëlle, Priscilla, Pam en José

(Inschrijvingen zijn gesloten).

Bij vragen kunt u mailen naar: info@weekaatje.nl of bellen met 06-40298352 (liefst na 17 uur).

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.